Χαρακτηριστικά

Άνεση

Κάθε κράνος REEVU συναρμολογείται στο χέρι με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια. Κάθε εσωτερικό μέρος του κράνους είναι άριστα τοποθετημένο και με ειδική υποαλλεργική επένδυση. Αυτό προσφέρει στον χρήστη σημαντική απαλότητα και υψηλής ποιότητας άνεση. Για να αποφευχθεί η υγρασία στο εσωτερικό του κράνους χρησιμοποιείται ένα κάλυμμα από ειδικό υλικό που είναι ικανό να απορροφά και να αποβάλει την εφίδρωση. Το ύφασμα δίνει μια ευχάριστη αίσθηση, και είναι εύκολα να αντικατασταθεί και να πλυθεί.

 

Αερισμός

Ο αποτελεσματικός εσωτερικός αερισμός είναι θεμελιώδους σημασίας για την άνεση και την ασφάλεια. Προσφέροντας την μέγιστη άνεση επιτρέπει στον αναβάτη να δώσει όλη την προσοχή του στο δρόμο. Τα κράνη REEVU είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα αερισμού σχεδιασμένο για να διατηρεί το κεφάλι του αναβάτη φρέσκο και στεγνό, ακόμη και σε συνθήκες καύσωνα. Ο αέρας εισέρχεται από τις μπροστινές υποδοχές πάνω και κάτω από το γείσο, κινείται κατά μήκος πολλών αγωγών και τρυπών, και βγαίνει από τις πίσω απολήξεις που βρίσκονται κοντά στο πίσω τζάμι.

 

Χαμηλός Θόρυβος

Ένας σημαντικός παράγοντας στο σχεδιασμό του κράνους ήταν να κατασκευαστεί μια λύση χαμηλού θορύβου για να μην υποφέρουν τα τύμπανα του αυτιού των αναβατών που φορούν κράνος. Η μοναδική σχεδίαση μέσα από δοκιμές σε σήραγγα αεροδυναμικής έχει βοηθήσει τα μέγιστα στο να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.

 

APC και άλλα υλικά

  • Υπερ-ελαφριά προστασία, από σύνθετα υλικά, που κατασκευάζονται με την τεχνολογία APC που εξελίχθηκε από την Reevu, επιτρέποντας περίπλοκο σχήμα δομής στο τριμερές κέλυφος, ικανά να απλώσουν την ενέργεια της προσκρούσης και τις επιπτώσεις της στην πλήρη επιφάνεια του κράνους. Το κέλυφος αποτελείται από υαλόνημα άνθρακα, Kevlar και προηγμένες συνθετικές ίνες υπερυψηλής αντοχής, δεμένο από υψηλής επιμήκυνσης βινυλεστέρα.

  • Τα εσωτερικά περιβλήματα κατασκευάζονται από διπλής πυκνότητας EPS, το οποίο είναι πολύ ελαφρύ με υψηλό συντελεστή απορρόφησης προσκρούσεων. Δημιουργώντας μια κατασκευή με διαφορετική πυκνότητα ώστε να έχουν καλύτερη και μεγαλύτερη διανομή της ενέργειας προσκρουσης.

  • Πολυκαρβονικές θυρίδες αερισμού, που μαζί με τους αγωγούς στο εσωτερικό κέλυφος, επιτρέπουν τη ροή αέρα μέσα στο κράνος.

  • Πολυκαρβονική ζελατίνα με υψηλή οπτική ποιότητα και εύκολη αντικατάσταση.

  • Πλήρως αφαιρούμενη και πλενόμενη υποαλλεργική επένδυση, για τέλεια άνεση και καθαριότητα.

  • Ρυθμιζόμενο σύστημα συγκράτησης ταχείας απελευθέρωσης.