Συχνές Ερωτήσεις

 

Πώς λειτουργεί το σύστημα οπίσθιας οπτικής;

Το σύστημα χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη σχεδίαση που επιτρέπει στο χρήστη να έχει αντίληψη του τι γίνεται πίσω του με την περιφερειακή του όραση ακριβός όπως με τον κεντρικό καθρέπτη του αυτοκινήτου.

 

Πού μπορώ να αγοράσω ένα κράνος Reevu;

Μπορείτε να αγοράσετε ένα κράνος Reevu σε κάποιο από τα επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου μας σε όλη την Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας κατευθύνει στο πλησιέστερο έμπορο σε εσάς. Εναλλακτικά μπορείτε να αγοράσετε online πατώντας το κουμπάκι “Αγορά” Η παραγγελία σας θα ληφθεί από τα κεντρικά της Reevu Hellas (Alfa Trade ΕΠΕ) αλλά για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση ενδέχεται να εκτελεστεί από κάποιο μεταπωλητή που βρίσκετε κοντά σας. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν όπως και η αντικαταβολή.

 

Τι σύστημα κουμπώματος χρησιμοποιούν τα κράνη Reevu;

Όλα τα κράνη στην Reevu έχουν άριστη εφαρμογή χάρη στα δύο συστήματα κουμπώματος που παρέχουν εξαιρετική ασφάλεια και άνεση. Το κράνος έρχεται εξοπλισμένο με μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης και ρύθμισης που δίνει την δυνατότητα να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί σωστά, ακόμη και όταν φοράτε γάντια. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα ειδικής παραγγελίας με κούμπωμα διπλού D εάν το επιθυμείτε.
 

Τι γίνεται με το έντονο φως από τα οχήματα που έρχονται από πίσω;

Το κράνος έχει μια σειρά από ανακλαστικές επιφάνειες που περιορίζουν την ένταση του φωτός που χτυπά την μπροστινή ανακλαστική επιφάνεια. Αυτό περιορίζει την ένταση του ανακλώμενου φωτός σημαντικά. Ακόμη και μια αμελητέα στροφή της κεφαλής μπορεί να εξασφαλίσει η ανακλαστική διαδρομή του φωτός θα διακοπεί. Το κράνος έρχεται επίσης με μια ενσωματωμένη ζελατίνα καθρέφτη η οποία επίσης μειώνει τον ήλιο και τους έντονους προβολείς που μπορεί να εμποδίζουν.


Τι γίνεται όταν μεταφέρω συνεπιβάτη, εμποδίζει την οπτική πίσω μου;

Αν και ο συνεπιβάτης κάθεται ακριβώς πίσω από τον αναβάτη, στις περισσότερες περιπτώσεις η θέση του κεφαλιού του είναι προς το πλάι (για να μπορεί να δει το δρόμο μπροστά) και όχι στο πίσω μέρος του κράνους του οδηγού - αναβάτη. Ως εκ τούτου, ο συνεπιβάτης δεν έχει την τάση να παρεμποδίζει την πίσω οπτική του εμπρόσθιου αναβάτη.


Είναι τα κράνη της Reevu καλά αεριζόμενα;

Τα κράνη Reevu έχουν σχεδιαστεί έτσι για να χρησιμοποιούν την κοιλότητα που δημιουργείται από σύστημα οπίσθιας οπτικής με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα φαινόμενο καμινάδας που τραβάει δροσερό αέρα μέσα και πάνω από την κορυφή του κεφαλιού του χρήστη.
 

Τι είδους υλικό που έχετε χρησιμοποιήσει στην αντανακλαστική σήραγγα στο κράνος;

Χρησιμοποιούμε ένα πολυκαρβονικό υλικό που έχει ιδιαίτερες ανακλαστικές ιδιότητες ακριβώς όπως το γυαλί. Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτό το γυαλί το πολυκαρβονικό υλικό είναι σχεδόν άθραυστο και πολύ ελαφρύτερο.
 

Καταλαβαίνω πως τα κράνη Reevu μπορούν να βοηθήσουν ώστε να αποφευχθεί ένα ατύχημα, αλλά θα με προστατεύσει σε περίπτωση σύγκρουσης;

Τα κράνη Reevu έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές. Έχουν δοκιμαστεί σε απαιτητικά τεστ και συναρμολογούνται σε διαπιστευμένες με ISO εγκαταστάσεις. Τα κράνη έχουν δοκιμαστεί σε δικά μας εργαστήρια δοκιμών και διαπιστευθεί από διεθνώς αναγνωρισμένες εγκαταστάσεις δοκιμών σε όλες τις χώρες. Εμείς δοκιμάζουμε κάθε παρτίδα από τα κράνη μας για την εξασφάλιση της ποιότητα και της παρεχόμενης ασφάλειας. Η Reevu έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της στις πιο δύσκολες συνθήκες στην πίστα και στο δρόμο με πολύ υψηλές ταχύτητες.