Όροι και προϋποθέσεις

Γενικοί Όροι

Η χρήση και η περιήγηση σας στο reevu.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους παρακάτω όρους χρήσης.

Παραγγελία

Η παραγγελία σας θα ληφθεί από τα κεντρικά της Reevu Hellas (Alfa Trade ΕΠΕ) αλλά για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση ενδέχεται να εκτελεστεί από κάποιο μεταπωλητή που βρίσκετε κοντά σας.

Εγγύηση ορθότητας πληροφοριών

Έχουμε καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσουμε την ορθότητα των πληροφοριών αυτών των ιστοσελίδων, αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ακρίβεια τους. To reevu.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό το site. Ο παρών διαδικτυακός χώρος, οι πληροφορίες και τα στοιχεία που υπάρχουν σε αυτόν παρέχονται "ως έχουν", χωρίς καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. Πιθανά τυπογραφικά λάθη στην τιμή του κάθε προϊόντος, είναι δυνατό να επισημανθούν από εκπρόσωπο μας πριν την τελική παραλαβή του προϊόντος από τον πελάτη. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για αυτά.

Αλλαγές τιμών

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγή τιμών σε καθημερινό επίπεδο, χωρίς κάποια ειδοποίηση, αν κριθεί αναγκαίο, στα πλαίσια της αγοράς και της συνολικής πολιτικής που έχει.

Δωρεάν αποστολή

Για αγορές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ούτε άλλα έξοδα ανεξάρτητος του τρόπου πληρωμής.

Επιστροφές προϊόντωνδωρεάν
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος.

Όλα τα κράνη πρέπει να δοκιμάζονται με το ειδικό “σκουφάκι” που σας αποστέλλεται δωρεάν μαζί με το κράνος για λόγους υγιεινής και προστασίας.

Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

Ακύρωση παραγγελίας - δικαίωμα υπαναχώρησης

Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:

α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@reevu.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2313.00.89.69 08:00- 16:00, Δευτέρα έως Παρασκευή

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι το κράνος πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος.

Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με έξοδα επιστροφής.

 

Ανήλικοι

Απαγορεύεται η χρήση της Ιστοσελίδας από πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν από το νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

Περιορισμένη ευθύνη

Το reevu.gr, οι υπάλληλοί του, ή άλλοι αντιπρόσωποί του, δεν έχει καμία ευθύνη, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, για όποιες επακόλουθες, παρεμπίπτουσες, έμμεσες, ειδικές αποζημιώσεις ή έξοδα ή χρηματικές ποινές, συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιοριστικά, διαφυγόντων κερδών, διακοπής λειτουργίας της επιχείρησης, απώλειας πληροφοριών ή δεδομένων, ή απώλειας πελατείας, απώλειας ή ζημίας περιουσίας, και οποιωνδήποτε αξιώσεων τρίτων μερών προκύψουν από ή σε σχέση με την χρήση, την αντιγραφή, ή την παρουσίαση αυτής της ιστοσελίδας ή των περιεχομένων της ή οποιασδήποτε άλλης συνδεδεμένης ιστοσελίδας, ανεξαρτήτως εάν το reevu.gr είχε ενημερωθεί, γνώριζε ή έπρεπε να γνωρίζει αυτή την πιθανότητα.

Δεν φέρουμε ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκύψει αμέσως ή εμμέσως, ή με οποιοδήποτε τρόπο σχετιζόμενη με την πρόσβαση ή τη χρήση του διαδικτυακού μας χώρου. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς αναφέρονται: οποιαδήποτε απώλεια ή ζημία προκληθεί από ιούς που μπορεί να επηρεάσουν τον εξοπλισμό σας (Η/Υ) ή την εγκυρότητα των πληροφοριών που αποκτήσατε μέσω του διαδικτυακού μας χώρου.