Σχετικά με εμάς

Η Alfa Trade ΕΠΕ είναι μια δυναμική εταιρία που ιδρύθηκε το 2010 μέσα σε δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα με έξυπνες κινήσεις και με εμπιστοσύνη στους ανθρώπους κατάφερε σε μικρο χρονικό διάστημα να αποκτήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών. Στα λίγα χρονιά λειτουργίας της η εταιρία κατάφερε να εισάγει και να διανέμει επιτυχώς καινοτόμα προϊόντα στην ελληνική αγορά αλλά και τα Βαλκάνια. Η έδρα της είναι σε στρατηγικό σημείο στην καρδιά των Βαλκανίων την Θεσσαλονίκη. Η εταιρία είναι ο επίσημος διανομέας πωλών brand στην Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία, Βουλγαρία, F.Y.R.O.M και Αλβανία.


Η αποστολή μας

Η Alfa Trade ιδρύθηκε με την αποστολή της παροχής της καλύτερης υποστήριξης μετά την πώληση (after sales service) στην ιστορία του εμπορίου. Από την ίδρυση της πριν από δύο χρόνια, η εταιρεία έχει παραμείνει πιστή στην αποστολή αυτή, αναδεικνύεται ως η εταιρία με τους πιστότερους πελάτες – μεταπωλητές - συνεργάτες. Για την επίτευξη αυτής της αποστολής η Alfa Trade έχει δεσμευτεί να παρέχει λύσεις που ανταποκρίνονται με ακρίβεια στις απαιτήσεις των μεταπωλητών - συνεργατών με χαρακτηριστικά, την ποιότητα και την ταχύτητα. Επιπλέον, διαλέγουμε προσεκτικά τους μεταπωλητές μας και προσπαθούμε να μοιραστούμε το όραμά μας με αυτούς για την ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Στόχος μας είναι να είναι η Alfa Trade να γίνει συνώνυμο εμπιστοσύνης και της άριστης εξυπηρέτησης.


Εταιρική διαδικασία

H Alfa Trade είναι πιστά συντονισμένη στις απαιτήσεις τις εποχής και στοχεύει στην παροχή καινοτόμων λύσεων και προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των μεταπωλητών και συνεργατών της όσο το δυνατόν ταχύτερα.
Αντί να υιοθετήσει μια παραδοσιακή εταιρική δομή η Alfa Trade είναι μια εταιρεία που δημιουργήθηκε γύρω από τη φύση των δραστηριοτήτων της, προσφέροντας μέγιστη απόδοση, ευελιξία και προσαρμοστικότητα.Η Alfa Trade διατηρεί ισχυρά κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες, αξιοποιώντας συστήματα άμεσης παραγγελία(b2b), καθώς και με τους προμηθευτές της μεταφέροντας τους σχόλια, προτάσεις και υποδείξεις για να κατανοήσουν τις ανησυχίες των μεταπωλητών αλλά και των τελικών πελατών, σε πραγματικό χρόνο όπως αυτές εξελίσσονται.

Επιχειρηματική φιλοσοφία

Καινοτομία, ταχύτητα και η ικανοποίηση του τελικού πελάτη

Οι τρεις πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας Alfa Trade είναι καινοτομία, ταχύτητα η ικανοποίηση του τελικού πελάτη. Τόσο Alfa Τrade όσο και οι διαλεγμένοι συνεργάτες – μεταπωλητές της προσπαθούν σκληρά με γνώμονα αυτές τις τρις αρχές και ανταμείβονται με το μεγαλύτερο βραβείο, τους συνεχώς αυξανόμενους ευχαριστημένους και πιστούς πελάτες.


Καινοτομία

Η Alfa Trade έχει κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για βρει και διανέμει πραγματικά καινοτόμα προϊόντα . Στην πραγματικότητα, ο απώτερος στόχος των καινοτόμων προϊόντων είναι να επωφεληθούν πραγματικά οι πελάτες. Η Alfa Trade δοκιμάζει και ελέγχει με πολύ αυστηρά κριτήρια κάθε νέο brand που διανέμει.


Ταχύτητα

Στο γρήγορα αναπτυσσόμενο υπερ-ανταγωνιστικό περιβάλλον του σήμερα, οι επιχειρήσεις όλων των κλάδων έχουν αναγνωρίσει τη σημασία της ταχύτητας. Η Alfa Trade αναζητά συνεχώς τρόπους για να αυξήσει την ταχύτητα σε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων της, διατηρώντας παράλληλα άψογη ποιότητα. Με το μεγάλο stock που διατηρεί μειώνεται ο χρόνος παράδοσης των εμπορευμάτων εκπληρώνοντας τις ανάγκες των πελατών με μεγάλη ταχύτητα. Η Alfa Trade πάντα εργάζεται για να μικρύνει τους χρόνους παράδοσης και να εξασφαλίσει ότι μπορεί να ανταποκριθεί στις παραγγελίες ταχύτατα. H εξάλειψη των γραφειοκρατικών καθυστερήσεων εξασφαλίζει ότι οι πελάτες θα αποκτήσουν άμεση παράδοση των παραγγελιών τους.


Ικανοποίηση

Η Alfa Trade προσπαθεί για την αληθινή ικανοποίηση του πελάτη, με στόχο τη δημιουργία των συνθηκών για μια σταθερής και αμοιβαία επωφελής εταιρικής σχέσης. Ένας από τους τρόπους με τους οποίους εξασφαλίζεται η ικανοποίηση του πελάτη είναι μέσω εξατομικευμένων υπηρεσιών που λαμβάνουν υπόψη τις ιδιαίτερες και τις ανάγκες του κάθε μεταπωλητή. Αναγνωρίζοντας ότι οι πελάτες μας επίσης επιδιώκουν να ικανοποιήσουν τους πελάτες τους με τη σειρά τους, η Alfa Trade προσπαθεί για να διασφαλιστεί την ποιότητα των προϊόντων που διανέμει, και στηρίζει τις προσπάθειες των μεταπωλητών σε αυτό το θέμα φροντίζοντας με μεγάλη προσοχή και ταχύτητα θέματα όπως το RMA ή αντικατάσταση προϊόντων. Το δίκτυο της Alfa Trade την βοηθά να επιτύχει την ικανοποίηση των πελατών, καθώς κάθε μεταπωλητής ανταποκρίνεται περισσότερο στις τοπικές ανάγκες των πελατών, και παρέχοντας ταχύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση.

 

Alfa Trade ΕΠΕ
passion for distribution