Δωρεάν αποστολή και επιστροφή

Δωρεάν αποστολή

Για αγορές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών ούτε άλλα έξοδα ανεξάρτητος του τρόπου πληρωμής!

 

Επιστροφές προϊόντωνδωρεάν
 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος.

Όλα τα κράνη πρέπει να δοκιμάζονται με το ειδικό “σκουφάκι” που σας αποστέλλεται δωρεάν μαζί με το κράνος για λόγους υγιεινής και προστασίας.

Για επιστροφές εντός Ελλάδας δεν επιβαρύνεστε με έξοδα μεταφορικών, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

 

Η διαδικασία είναι απλή!

Εισέρχεστε στο λογαριασμό σας

Επιλέγετε το σύνδεσμο “Επιστροφές επιλέγετε το  “Λάθος Μέγεθος“ και συμπληρώνετε στο πεδίο “Ελαττωματικό ή άλλες λεπτομέρειες:“ το νούμερο που επιθυμείτε να σας στείλουμε μόλις παραλάβουμε το κράνος που μας στείλατε.


Ακύρωση παραγγελίας - δικαίωμα υπαναχώρησης
Είναι δυνατόν να ακυρώσετε την παραγγελία σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:
 

α) Πριν την αποστολή του προϊόντος – Η ακύρωση είναι δυνατή με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@reevu.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 2313.00.89.69 08:00- 16:00, Δευτέρα έως Παρασκευή

 

β) Μετά την παραλαβή του προϊόντος μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος.

Διευκρινίζεται, ότι το κράνος πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση όπως παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του.

Επίσης, το προϊόν που επιστρέφεται θα πρέπει να συνοδεύεται και από όλα τα απαραίτητα παραστατικά που λάβατε με την παραλαβή του.

Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα στο σύνολό τους εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επιστροφής του προϊόντος.

Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε με έξοδα επιστροφής και χρέωση υπαναχώρησης αξίας 60 ευρώ.